Швидкісний Інтернет по акції від провайдера Мережа Ланет в Івано-Франківській області


Доступ до Інтернету є чи не в кожної сучасної людини. Багатьом важко уявити кілька годин життя без присутності у всесвітній павутині. Багато залежить від швидкості Інтернету, особливо помітним це стало в період карантину. Б’ємось об заклад, що якщо у вас вдома живе два, а то й більше офісних працівники або школярі чи студенти, то скарги на з’єднання були.

Крім роботи та навчання всі ми “грішимо” прокручуванням стрічки в соцмережах. Швидкість Інтернету та перебої з’єднання вас не влаштовують? Часто, з незрозумілих причин, він взагалі зникає? Варто подумати про надійність провайдера.

Як вибрати провайдера Інтернету, який працює якісно:

1. З’ясуйте, які провайдери підключають Інтернет у вашому регіоні;

2. Проаналізуйте відгуки про роботу та акції інтернет-провайдерів домашніх мереж. Для нових абонентів часто пропонують акції провайдерів або навіть проводять безкоштовне підключення. Це ще один аргумент на користь зміни провайдера. Адже, ви зможете придбати надійне з’єднання, зекономивши при цьому завдяки акціям інтернет-провайдерів;

3. Самостійно порівняйте тарифи провайдерів Інтернету, швидкість роботи та умови підключення, які вони пропонують. Для забезпечення безперебійної роботи на кількох пристроях з головою вистачить 100-мегабітної швидкості.

Якісний Інтернет від Мережі Ланет

Мережа Ланет – один з найбільших в Україні провайдерів Інтернету та кабельного телебачення з багаторічною історією. Інтернет-провайдер пропонує безкоштовне підключення Інтернету в Івано-Франківській області. Воно проводиться за сучасною технологією PON.

Інтернет PON має багато переваг, зокрема:

- використовується мінімальна кількість обладнання;

- низька вартість обслуговування;

- відмінна масштабованість.

Підключити інтернет потрібен абонентський термінал ONU. Він використовується в технології пасивної оптичної мережі PON. ONU – пристрій, що перетворює середовище передачі даних з оптоволоконного кабелю до витої пари. 

Вигідна акція MegaLite

Замовляйте акцію MegaLite, сплативши усього 599 грн за Інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с до кінця 2020 року. При цьому ви отримуєте 100% кешбек у розмірі першого платежу на основний рахунок на Ланет.TV, який зможете витратити на оплату послуг в сервісі.

Не проґавте шанс насолоджуватись якісним Інтернетом та подбайте про вигідне підключення до Мережі Ланет. 

Акція діє до 24.08.2020 для нових абонентів Мережі Ланет в Івано-Франківській області в таких населених пунктах: Боднарів, Угринів.

Контакти:

info@lanet.ua

(0342) 506-500

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!