Сили оборони зупинили дві спроби проникнення ДРГ та відбили 58 атак на фронті


Протягом минулої доби, 16 березня, на фронті відбулося 58 бойових зіткнень. CОУ відбили російські атаки на низці напрямків, а також завдали ударів по об'єктах російських військ.

На фронті за добу відбулося 58 бойових зіткнень, повідомили в Генеральному штабі Збройних Сил України в ранковому зведенні.

На Сіверському та Слобожанському напрямках в районах населених пунктів Стара Гута та Бруски Сумської області українські військові зупинили дві спроби проникнення диверсійно-розвідувальних груп противника.

На Куп’янському напрямку ворог не наступав.

На Лиманському напрямку відбита одна атака в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області.

На Бахмутському напрямку відбито п'ять атак у районах населених пунктів Іванівське, Кліщіївка та східніше Часового Яру Донецької області.

На Авдіївському напрямку відбито 11 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Тоненьке, Первомайське та Невельське.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та східніше Водяного Донецької області, де росіяни 28 разів намагалися прорвати оборону українських військ.

На Оріхівському напрямку ворог чотири рази атакував позиції українських військ у районах Роботиного та північно-західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку було два штурми українських позицій.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 4 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по пункту управління, 2 районах зосередження особового складу та 1 засобу протиповітряної оборони росіян.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!