Сільські голови пікетуватимуть прикарпатський Держкомзем, щоби зняти Боднарчука


У четвер, 13 березня, о 7:30 ранку Асоціація сільських і селищних голів Прикарпаття вийде на пікет обласного управління Деркомзему, що на вул. Сахарова в Івано-Франківську. Сільські голови та активісти зі сіл області мають намір добитися відставки його начальника Володимира Боднарчука.

Завтра пікетувальники готові не пустити Боднарчука на робоче місце, повідомив голова Асоціації, сільський голова села Старуня Богородчанського району Іван Мосюк. Таким чином вони хочуть привернути увагу нової влади до ситуації із землею в області, щоби змінити не тільки чиновника, який, на їхню думку, дискредитував себе, але й систему винесення рішень у структурі Держземагентства України.

"Рішення вийти на пікет - одностайне. Ми говорили з усіма головами, які входять в Асоціацію. Нам просто не залишається нічого іншого. Бо сільських голів поставили в таке становище, що вони реально ніяк не можуть вплинути на рішення стосовно розпорядження землею, зокрема за межами населених пунктів", - повідомив Іван Мосюк.

ГК