Сьогодні в Івано-Франківську проведуть останній ярмарок «Весна-2014»


Сьогодні на трьох івано-франківських ринках проведуть сільськогосподарські ярмарки. А саме, на території ринків по вулицях Тролейбусна, К. Данила та В.Стуса.

Як зауважив у розмові з кореспондентом  «Бліц-Інфо» начальник управління торгівлі Івано-Франківського міськвиконкому Олег Ганчак, минулої суботи у ярмарках взяли участь близько 60 машин з різними товарами місцевих сільгоспвиробників.

«Загалом близько 20 машин на кожному ярмарку. Також минулорічні роки ярмарок проводився на ринку по Хоткевича, але цьогоріч не було, бо зараз того ринку вже немає. Натомість ми пропонували облдержадміністрації провести ярмарок на вулиці Дорошенка, але цю пропозицію не підтримали і тому проводиться тільки на трьох ринках», - зауважує Олег Васильович.

За словами пана Ганчака, минулого тижня, 5 квітня на ярмарках покупців було небагато.

«Та все ж завтра плануємо проведення ще одного дня ярмарків і тому запрошуємо мешканців міста взяти активну участь. Адже це вигідно і можна зекономити. До прикладу, минулого тижня був дешевий цукор, особливо на Тролейбусній – всього 7, 50 за кіло. Гарна ціна також на рибу. До прикладу, товстолоб по 17 гривень, а короп – 23. Також вигідні ціни на моркву, буряк, муку. Варто зауважити, що це останній ярмарок, що проводитиметься навесні. Тому варто йти і купувати продукти місцевих виробників за вигідними цінами», - наголошує начальник управління.