Сьогодні ввечері у Івано-Франківську відбудеться Акція протесту "Розбійний напад на велосипедиста"


Сьогодні ввечері у Івано-Франківську, о 18:00 розпочнеться Акція протесту "Розбійний напад на велосипедиста".

Нагадаємо, як повідомляло «Бліц-Інфо», 6 серпня о 00:30 18-річного Андрія жорстоко побили по вул. Вовчинецькій. Троє невідомих осіб здійснили напад та завдали тілесних ушкоджень велосипедисту, який рухався узбіччям дороги. Від сильного удару в голову, хлопець вилетів з велосипеда під колеса автомобіля. Водій встиг зробити відповідний маневр та уникнути ДТП. Злочинці вкрали велосипед вартістю 20 тисяч гривень.

«План акції такий, сьогодні, 7 серпня, о 18:00 зустрічаємось на Вовчинецькій, 185 ("Веселка", "Сонях"). До 19:00 будемо на місці збирати людей, залучати перехожих, розповідати, що сталось. Також, Веломайстерня RESKO обіцяла оплатити друк листівок, також писатимемо плакати акції протесту. Далі ми будемо рухатись по Вовчинецькій до вул. Б. Хмельницького, по слідах злочинців, що тікали. Шукатимемо свідків, а тих, хто щось бачив чи чув, будемо просити приєднатися до нас. Плануємо йти від Вовчинецької в центр міста та у місця, де збираються велосипедисти, щоб також і звичайні перехожі почули, що сталося. Злочинці нехай зрозуміють, що люди не хочуть терпіти таке тваринне, нелюдське ставлення до звичайних перехожих чи велосипедистів» - зазначають організатори акції

Нагадаємо, що від початку року в правоохоронних органах Івано-Франківська перебуває 150 заяв на викрадений велотранспорт, а за офіційною інформацією є 2 затриманих за крадіжки роверів.

До теми: В Івано-Франківську невідомі побили велосипедиста та відібрали ровер

До теми: У Івано-Франківську протягом 2 днів вкрали 6 велосипедів 

До теми: З початку року в Івано-Франківську вкрали 150 велосипедів. Більшість з них в центрі міста