Сотник Парасюк з побратимами потрапив в оточення терористів


Сетра відомого майданівського сотникаВолодимира Парасюка Ірина Голуб просить допомогти брату і всім військовим, які разом з ним опинилися в оточенні терористів на Донбасі.

Про це вона написала на сторінці у Фейсбук.

"Володя в Іловайську, вони в оточенні. Обіцяна підмога не надходить. Хлопці просять підмогу, щоб вирватись з оточення. Ось що написав мені Володя:
 - Іринка, ми в такій задниці. Головне зараз пережити ніч. Вчора по нас цілий день лупили, але ми йшли вперед і відбили половину міста. З запеклими боями ми взяли під контроль 50% Іловайська. В такому пеклі я ще не був. Недалеко від мене розірвалась граната з ворожого АГС, осколок попав в ногу, чудом виявилось, що в кишені був телефон і в нього попало, нога залишилась ціла. Наш батальйон - це велика сім'я, наші хлопці б'ються до кінця і ідуть першими у бій. Цілу минулу ніч по нас працювала ворожа артелерія, терористи намагались нас відтиснути, але ми втримали позиції", написала вона ввечері 25 серпня.

Ірина також повідомила, що пізніше прийшло ще одне повідомлення:

"Нас оточили. Не знаю, які будуть дії, але ми тримаємось до кінця. Нам потрібна підмога. А то нам тут всім кінець. Таке враження, що нас тут тупо кинули. Володін телефон розбитий. Він не може сам нікуди додзвонитись. Я звертаюсь до усіх, хто може допомогти: Міністр оборони Гелетей, Міністр внутрішніх справ Arsen Avakov, пане Президент Петро Порошенко, надішліть хлопцям допомогу. Вони тримаються, вони не здаються, вони битимуться до кінця. Але ворог переважає кількісно і у хлопців нема важкої зброї, нема бронитехніки. Не кидайте своїх!", - написала вона, повідомляє Газета юа.