Спимо на підлозі і їмо, що люди принесуть: Представники комісії блокували членів ОВК через чергову перерву


На світанку 1 квітня представники дільничних виборчих комісій намагалися не випустити членів ОВК №87, які оголосили перерву у безперервному засіданні.

Продовжити засідання обіцяли вже сьогодні о 11-й годині. Втім, представникам ДВК така ідея не сподобалася. Люди кажуть, що вже котру добу нормально не спали і не їли. І поки члени ОВК відпочиватимуть у готелі, їм доведеться дрімати на підлозі у залі будинку культури. Відтак, не давали їм вийти з приміщення, вимагаючи продовжити засідання і нарешті прийняти у них протоколи результатів голосування, передає Бліц-Інфо.

Вийти з приміщення членам ОВК допомогла поліція, відтіснивши "протестувальників" та зробивши коридор. Представники ДВК такі дії зустріли криками "Ганьба!".

Одна з представниць показує, як люди відпочивають на підлозі у будинку культури, де до всього ще й холодно. Каже, ніхто не подбав про те, аби вони мали де відпочити. Закон не дозволяє їм просто піти додому, тому змушені чекати тут - дрімаючи на підлозі і перекушуючи тим, що є. І так уже четверту добу.

Більше у трансляції руху "ЧЕСНО".

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!