Стало відомо, кого обрали в заступники голови Надвірнянської міської ради


Міський голова Зіновій Андрійович та 34 депутати від тепер представлятимуть інтереси Надвірнянської міської ОТГ, до якої входять 13 населених пунктів.

26 листопада відбулась перша сесія Надвірнянської міської ради 8 демократичного скликання, під час якої новообрані представники громади склали присяги, пише Надвірнянська Правда.

На початку засідання Преосвященний Владика і Всечесні отці благословили роботу першої сесії Надвірнянської міської ради 8 скликання. З привітальним словом також виступив народний депутат України Ігор Фріс.

Перші питання порядку денного – про визнання повноважень міського голови та депутатів Надвірнянської міської ради. На посаду Надвірнянського міського голови вчетверте обрано Зіновія Андрійовича, який набрав 62,24% голосів виборців.

Після складання присяги та вручення міському голові посвідчення, Зіновій Андрійович перейшов до головування на сесії. Відповідно до постанов Надвірнянської МТВК депутатами Надвірнянської міської ради обрано 34 депутати від 7 політичних партій. Новообрані депутати  склали присягу, яку зачитав найстарший за віком депутат Володимир Чуприна. Депутати скріпили присягу своїми підписами, а міський голова вручив посвідчення.

Після урочистої частини новообранці розпочали розгляд порядку денного. Після затвердження тимчасової лічильної комісії, депутати приступили до обрання таємним голосуванням секретаря міської ради. Ним вкотре обраний Тарас Пекарський.

Згідно з рішень депутатів внесено зміни в структуру та штатний розпис Надвірнянської міської ради та створення фінансове управління. Також обрано заступників міського голови: Олега Йосипенка (заступник міського голови з питань інфраструктури та житлово-комунального господарства), Ігор Писклинець (заступник міського голови з питань фінансово-економічного і соціального розвитку), Ярослав Гундяк (заступник міського голови з питань освіти, соціального захисту, охорони здоров’я, культури і спорту), а також Олег Антонюк (керуючий справами виконавчого комітету міської ради).

Створено постійні комісії міської ради, затверджено їх склад та обрано голів. Відповідними рішеннями розпочато процедуру реорганізації сільських рад шляхом приєднання до Надвірнянської міської ради, а також Положення про акти обстеження та інші документи, що складають депутати і уповноважені особи міської ради. Останнім питанням порядку денного депутатами створено тимчасову робочу групу по розробці проекту Регламенту роботи міської ради та положень про постійні комісії ради.

Завершили сесію виконанням Державного Гімну України.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!