Стало відомо, кого пропонують призначити старостами у селах Івано-Франківської громади


Організаційний комітет погодив проведення Громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Івано-Франківської міської територіальної громади.

За підсумками засідання у 16-ти старостинських округах Івано-Франківської міської територіальної громади 25 жовтня розпочинаються громадські обговорення кандидатур старост, запропонованих міським головою.

Обговорення відбуватимуться у два етапи.  Перший етап – громадське опитування щодо підтримки запропонованої кандидатури жителів старостинських округів шляхом заповнення підписних листів.

Щоб підтримати кандидатів, зареєстровані мешканці сіл нашої громади повинні будуть вписати свої дані у підписні листи – ПІБ, дату народження, серію та номер паспорта, засвідчивши дані своїм підписом.

Тож, список погоджених кандидатур виглядає так:

Немає опису.

Слід зазначити, у списку немає Черніївського старостинського округу, оскільки міський голова Руслан Марцінків не запропонував кандидатуру старости. За інформацією Бліц-Інфо, радник мера, який нині виконує обов'язки старости у Чернієві Богдан Грейда від посади відмовився. Наразі посадовець пішов на лікарняний. Як відомо, Грейду кілька разів обирали сільським головою Чернієва. 

Тривалість проведення громадських опитувань в кожному старостинському окрузі буде різною (від одного тижня до трьох). Це залежить від кількості виборців, що проживають на конкретній території.

- з 25.10.2021 року до 31.10.2021 року – в Березівському, Каміннецькому, Колодіївському, Узинсько-Добровлянському старостинських округах;

- з 25.10.2021 року до 03.11.2021 року – в Братковецькому, Драгомирчанському, Підлузькому, Підпечерівському, Радчанському, Тисменичанському, Чукалівському та Хриплинському старостинських округах;

- з 25.10.2021 року до 08.11.2021 року – в Микитинецькому та Угорницькому старостинських округах;

- з 25.10.2021 року до 14.11.2021 року – у Вовчинецькому та Крихівецькому старостинських округах.

В будні дні опитування проводитиметься в територіальних підрозділах ЦНАПу, а у вихідні та неробочі – в місцях компактного проживання чи проведення громадських заходів.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!