Станиця знову в огні. Є загиблі і поранені


За минулу добу, 23 липня знову поновилися інтенсивні обстріли Станиці Луганської. Вночі населений пункт був обстріляний бойовиками з гранатометів, мінометів та крупнокаліберних кулеметів.

У результаті обстрілу з РПГ-26 загинув військовий з 128-ї бригади ЗСУ, також був поранений на своєму подвір’ї місцевий мешканець 1951 р. н. під час обстрілу з автоматичного гранатомету. На вулиці Лермонтова сталося займання приватного помешкання, інформує прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. 

«Поновлення обстрілів після нового раунду Мінських переговорів говорить про те, що бойовиків не цікавить мирне вирішення конфлікту. Керуючись установками «старшого брата» вони продовжують руйнування інфраструктури Луганської області, – відзначив новопризначений керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. – Але є і хороша новина: з учорашнього дня у Станиці запрацювало дротове радіо. Місцеві мешканці за підтримки керівництва Станично-Луганської військово-цивільної адміністрації провели дроти на місця масових скупчень людей – ринок та банк, встановили «радіо-дзвін». І тепер цілий день у населеному пункті лунає українське радіо. Зранку в Станиці грав Гімн України».