Steam ID – ідентифікатор облікового запису у сервісі Steam


Після реєстрації в сервісі Steam, кожен користувач отримує унікальний ідентифікатор, що складається з 17 цифр. Але за допомогою спеціального конвертера є можливість перетворити дані цифри на будь-який інший формат ідентифікації: Steam ID, Steam ID 3, Steam ID 64, Steam HEX (шістнадцятковий), customURL та ідентифікатор спільноти.

Важливо, що унікальний ідентифікатор та ім'я облікового запису неможливо змінити, навіть через підтримку майданчика. Але завжди можна перетворити стім айді на іншу форму і для цього варто відвідати сайт profilerr.net, використовуючи Steam ID Finder. У спеціальному полі потрібно запровадити 17 цифр і провести конвертацію. Дані надалі можна передавати своїм друзям, щоб вони миттєво знайшли вас у Steam.

Яку інформацію приховує Steam ID?

Даний інструмент є не просто способом ідентифікації, а й докладного вивчення інформації про того чи іншого гравця. Всі бажаючі можуть переглянути як свій профіль, так і профіль улюбленого гравця, отримавши наступний набір даних:

- поточний рівень;

- кількість ігор;

- вартість інвентарю;

- кількість ігрового часу;

- наявність VAC бана;

- дата реєстрації.

Ці дані також формують великий масив статистики, за допомогою якої можна оцінювати рівень гри тієї чи іншої людини. Це особливо актуально при аналізі кіберспортменів та оцінки їх ефективності. 

Як дізнатися Steam ID?

Отримати інформацію про ідентифікатор не так складно і необхідно дотримуватися наступної інструкції:

1. Відкрити сторінку профілю в співтоваристві Steam;

2. Перейти до розділу «Редагувати профіль»;

3. Ідентифікатор буде вказано під полем «Особисте посилання»;

4. Якщо «Особисте посилання» було налаштовано, його потрібно видалити і з'явитися ідентифікатор.

Надається можливість по-різному ідентифікувати себе. Багато відомих гравців створюють особисті посилання, де в кінці вказано їх нік. Завдяки такому підходу можна швидко перейти у профіль свого улюбленого гравця.

Особливості порталу Profilerr

Це багатофункціональний сайт для фанатів гри Counter-Strike 2. Представлені розділи з актуальними даними про команди, гравців, турніри, додатково є генератор прицілів для гри, вартість інвентарю та безліч статистичних даних. Сайт перекладено більш ніж 20 мовами, що спрощує доступ для гостей з інших країн.

Час від часу публікуються цікаві новини та статті в блозі, наприклад, про найдорожчі речі в грі, про те, як підняти FPS та багато іншого. За бажання можна підписатися на новини і першим дізнаватися про щось цікаве.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Реклама