Сукні від українського бренду Gepur – краса та витонченість


Гарні та якісні сукні мають бути у гардеробі кожної жінки без винятку.

Бажано мати кілька варіантів, щоб під різні умови та завдання використати відповідний фасон та колір. Незважаючи на наявність великої кількості пропозицій від світових виробників багато хто забуває про вітчизняних виробників. Одним із них є бренд Gepur, а сукні від нього представлені за адресою https://gepur.com/uk/catalog/platya, де є величезний каталог. У продукції дотримана філософія незалежності, душі та стилю етно.

Дизайнери постійно працюють над реалізацією нових ідей та рішень, враховуючи запити сучасних модниць. Особливо цінуються постійні клієнти, яким іноді надаються бонуси за програмою лояльності. Іноді організовуються різні розіграші та інтерактиви, за допомогою яких можна здобути перемогу та здобути щось оригінальне.

Різновиди суконь

Асортимент необмежений та на вибір представлені наступні пропозиції суконь:

- повсякденні (практичні та зручні, легкі та одночасно придатні для прогулянок та відпочинку);

- офісні (суворі, але елегантні, гарантія підтримки суворого та ділового образу);

- вечірні (вишукані та розкішні, підходять для походу до ресторану);

- ошатні (найчастіше коктейльні сукні, але також є й інші варіанти на свята);

- літні (легкі, зроблені з натуральних тканин та світлих відтінків);

- зимові (утеплені із щільних тканин та для особливих випадків).

Колір суконь найрізноманітніший: червоний, чорний, білий, синій, бежевий, сірий та багато інших. З матеріалів використовується атлас, бавовна, льон, віскоза та шерсть. Складнощів з вибором суконь не буде, тому що є можливість оцінити візуальну складову за допомогою високоякісних реальних фото, а додаткову інформацію нададуть консультанти магазину.

Немає опису.

Різноманітність асортименту від Gepur

Окрім суконь український бренд працює над створенням та пошиттям наступних речей:

- спідниці та корсети;

- блузки, сорочки та піджаки;

- верхній одяг;

- класичні костюми;

- спортивні костюми та худі;

- аксесуари та багато іншого.

Таблиця розмірів пропонує розміри від XS до 4XL, тому свій одяг знайдуть як худі дівчата, так і пишні пані. За допомогою фотографій стане зрозуміло, як можна комбінувати різні варіанти одягу з урахуванням своїх побажань та переваг.

Дизайнери завжди в курсі трендів, тому необхідно стежити за розділом новинок, щоб була можливість своєчасно брати до уваги щось нове та оригінальне. Діє доставка по Україні з можливістю приміряти та повернути, якщо не підійшов розмір.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Реклама

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!