Тендери на понад 570 млн з обслуговування доріг Прикарпаття виграла компанія "ПБС"


Перемоги у тендерах на утримання доріг державного значення у 2024 році у всіх районах Прикарпаття за 577 млн гривень отримало ТОВ "ПБС".

Відповідні два тендери на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування державного значення провела Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області. Наразі очікується підписання договорів.

Про це йдеться в інформації у системі публічних закупівель Prozorro.

ТОВ "ПБС" обслуговуватиме такі дороги в усіх районах областях.

Кінцевим бенефіціаром і керівником ТОВ «ПБС», створеного у 2004 році, вказана Іванна Непик, але фактично компанія належить ексдепутату ВР Олександрові Шевченку.  Він також є засновником та ексдиректором туристичного комплексу "Буковель", що у 2021 році перейшов під контроль Ігоря Палиці, діючого нардепа і бізнес-партнера Ігоря Коломойського, який контролював «Буковель» раніше. ТОВ «ПБС» активно займається будівництвом доріг – насамперед, на Івано-Франківщині, де отримала понад 100 таких підрядів на загальну суму 21,3 млрд грн, пише ngl.

Довідково: Експлуатаційне утримання - це комплекс робіт з догляду за дорожньою інфраструктурою. Основними роботами з утримання доріг взимку є чергування та патрулювання доріг, обробка проїзної частини протиожеледними матеріалами, очищення та прибирання її від снігу, впровадження пасивних заходів боротьби зі сніговими заметами для забезпечення безпечних умов дорожнього руху.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!