Терористи так знахабніли, що відкрило пішли в наступ


Сьогодні о 5:00 ранку з боку населеного пункту Степанівка (Донецька область) терористи почали масований наступ на сили Національної гвардії України

Про це повідомляє прес-служба Національної гвардії України.

"Були нанесені танкові, мінометні удари і удари з ПТУР по блокпосту Національної гвардії України, що розташовувався поблизу с.Маринівка (Донецька область). Вогонь вівся більше години. Сили Національної гвардії України відбили удар і перейшли в наступ, в результаті чого терористи відступили до населеного пункту Степанівка", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, з боку військовослужбовців Національної гвардії України троє поранених. Під час обстрілу значно постраждала інфраструктура населеного пункту Маринівка.

"Зараз бій триває вже в районі населеного пункту Тарани, де терористи продовжують наступ на сили Національної гвардії України, наступ ведеться з боку Саур-Могили і Степанівки. Вогонь по позиціях українських силовиків ведеться з мінометів, танків і ПТУР. Один військовослужбовець Національної гвардії України поранений в результаті бою. Втрати серед терористів уточнюються", - повідомили в Нацгвардії.