Терористи у Слов’янську сидять з трупами, без грошей і чекають вказівок Кремля. ВІДЕО


Оточені українськими силовиками терористи в Слов'янську на Донеччині не знають, що робити. Адже крупні канали надходження грошей із Росії їм перекрили. Так само вони не можуть вивезти в РФ трупи вбитих бойовиків. Тому морги у Слов'янську переповнені.

Про це сьогодні розповів керівник Центру віськово-політичних досліджень і керівник групи “Інформаційний опір”Дмитро Тимчук на прес-конференції в Києві, інформує ТСН.

“Готувався масовий вивіз тіл, загиблих терористів. Але ця колона так і не була сформована. Зараз у них це велика проблема, бо морги Слов’янська переповнені”, — твердить Дмитро Тимчук.

За словами Тимчука, терористи поки не знають, що робити з тілами і пускають чутки про те, що це тіла вбитих українських силовиків. Також в екстремістів виникли проблеми з фінансуванням, оскільки розвідка перекрила банківські канали переказу грошей, а прикордонники регулярно відловлюють кур’єрів, що перевозять значні суми грошей. Тому терористи вирішили перевозити гроші малими сумами — приблизно по 50 тис. доларів. Джерела фінансування терористів — Росія, Крим, сім’я колишнього президента України Віктора Януковича.

Нині терористи не знають, що робити далі, бо Російська Федерація вирішила відкласти плани прямого збройного вторгнення на територію України і головне розвідувальне управління збройних сил РФ послабило контроль за ними. “Кремль прийняв рішення поки відкласти свою так звану миротворчу операцію”, — заявив Тимчук.