"Тільки повернись", – франківка презентувала нову чуттєву композицію про війну


Вже чотири місяці український народ живе в ритмі війни, звуки вибухів та сирен супроводжують нас на кожному кроці. Наші хлопці сміливо захищають Україну на передовій та оберігають наші землі по регіонах. А наші дівчата терпляче і, затамувавши подих, чекають на своїх коханих.

#ТількиПовернись – пісня, яка є символом справжнього кохання та вірності. І що найголовніше –  історія кожної з дівчат, які чекають на своїх коханих з війни. Це так званий особистий гімн кожної українки.

 "Я впевнена, що кожна з нас, хто чекає на свого коханого чоловіка, хлопця, брата, сина чи онука – обов’язково дочекається та обійме живим та неушкодженим," – розповідає RINA. 

Пісня народилась за 972 км від рідного дому, де RINA вперше наспівала її. Пізніше до роботи долучилась співавтор пісні Ольга Борин, яка допомога реалізувати у життя ідею та задум виконавиці.

"Пісня, яку так довго готувала. Пісня, яка для мене особлива. Пісня, в якій українські дівчата впізнають себе. Сподіваюсь, для вас вона теж стане особливою," – каже співачка.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!