ТОП українських блогерів в Instagram, які справді варті уваги


Український Instagram набирає оберти. Все більше в мережі з'являються україномовні блогери, які не просто висвітлюють своє життя, а й стараються навчати, мотивувати та надихати своїх підписників.

Бліц-Інфо знайомить з блогерами, які можуть стати натхненниками у різних сферах життя і справді варті уваги.

Андрій Шимановський - 23-річний хлопець, який навчає української мови через відео

Хлопець популяризує літературну українську мову через короткі веселі відео в соцмережах. У своїх роликах хлопець розповідає про правильні наголоси, українські відповідники до русизмів та співає пісні-чистомовки. Спочатку Шимановський викладав відео на свою Іnstagram-сторінку, втім його відео також можна зустріти у TikTok, де він має 188 тисяч підписників.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Andrii Shymanovskyi⚡️ (@shymanovski)

Данило Гайдамаха -  20-річний студент, який вчить російськомовних переходити на українську

Хлопець з дитинства спілкувався російською мовою. Оскільки його батьки — вихідці з Криму, часто проводив літо в Криму. Зростав у російськомовному оточенні. Лише в 16 років почав переходити на українську мову, це тривало в нього протягом 3 років. Батьки підтримали сина і з часом самі перейшли в повсякденному спілкуванні на українську. Данило став першим українськомовним блогером з більш ніж 100 000 підписників в соцмережі TikTok, де він відомий під ніком "Чорнобровий". В Іnstagram блогер має понад 26 тисяч підписників.

Аудиторію зібрав завдяки своїм коротким роликам про правила української мови, патріотизм і рекомендаціям — як російськомовним перейти на українську.

@chornobrovyi

##переходьнаукраїнську 🧡 ##кльовічорноброві ##мова ##україна ##київ ##ukraine ##kyiv ##українськамова ##львів ##мандруйукраїною ##цемійкрай

♬ Бум - maccoudi

 

Євген Клопотенко - кулінарний експерт з Києва

На шеф-кухаря в Instagram підписано майже 600 тисяч людей. Блог Клопотенка приваблює легкістю приготування страв. Він переконаний, що готувати — це просто. Блогер доводить це за допомогою авторських рецептів, якими також ділиться на своєму сайті. Ще одна завдання Євгена — показати, наскільки різноманітний кулінарний світ і що не варто обмежувати себе кількома продуктами та звичними стравами. Також блогер вчить свою аудиторію любити Україну та українське. 

Саме завдяки Клопотенку у школах почали змінювати меню, а український борщ отримав шанс потрапити до нематеріальної спадщини ЮНЕСКО.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ievgen Klopotenko (@klopotenko)

Віктор Мандзяк - професійний фітнес-тренер, який розвінчує міфи про схуднення

Понад 220 тисяч людей щодня слідкують за блогером в Instagram. У своєму блозі Віктор розповідає про корисні властивості продуктів, коли краще їсти та як схуднути без дієт. Також тренер у жартівливій формі розвінчує міфи про схуднення і так зване "правильне харчування". У своєму блозі нерідко публікує фото жінок та чоловіків, яким він допоміг схуднути.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Тренер Віктор (@viktor_mandziak)

Олександр Ладанівський — тревел-блогер, який надихає подорожувати

Ладанівський - колишній військовий, який став весільним фотографом, а згодом – організатором мандрівок. Крім подорожей Фарерськими островами, Ісландією, Норвегією, Непалом та іншими популярними країнами, чоловік розповідає про красиві міста України.

На блог Олександра підписано 213 тисяч людей.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Alexander Ladanivskyy | Travel (@ladanivskyy)

Христя Жук - мандрівниця, яка відвідала 55 країн світу

На своїй сторінці в інстаграмі львів'янка ділиться лайфхаками з мандрівок, розповідає про візи, дає поради, як знайти недорогі квитки та житло. Дівчина обожнює подорожувати і робить це різними способами: пішки, велосипедом, автобусом, літаком та автостопом.

За блогеркою стежать понад 29 тисяч людей.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Христя Жук 🌿 (@khrystyna_zhuk_)

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!