Трагічні події у Мукачево підтверджують бездіяльність правоохоронців – «Свобода»


Закарпатська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» багаторазово заявляла про небезпеки, пов’язані з діяльністю в краї злочинних угруповань із яскраво вираженими сепаратистськими позиціями.

Трагічні події у Мукачево вчергове підтверджують, що бездіяльність правоохоронних органів відносно контрабандної мафії веде до втрати контролю над ситуацією та тягне важкі наслідки аж до втрат людських життів, заявив голова Закарпатської організації ВО «Свобода» Едуард Леонов у  телефоном кореспонденту Chyn.info.

«Очільник МВС Арсен Аваков та інші керівники силових відомств на загальноукраїнському рівні та в Закарпатті мають нести спільну відповідальність за жахливі події, що спалахнули в Мукачеві. Жодна депутатська недоторканість чи політична протекція не можуть стати пересторогою у рішучому покаранні справжніх винуватців трагедії. Наголошуємо, що стрілянина в м. Мукачево – лише верхівка «айсберга» бандитизму-сепаратизму, що процвітають в Закарпатті та мають «столицю» у місті над Латорицею. Бездіяльність правоохоронців правокує «бєзпрєдєл» та самосуди», – ідеться в інформації.

«Зі свого боку заявляємо, що Закарпатська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» уважно стежить за ситуацією та не дозволить сепаратистам будь-яких мастей розхитати ситуацію в краї», – додають «свободівці».

Як повідомлялось, зі села Лавки під Мукачевим евакуюють людей, бо представники «Правого сектора», які вчора влаштували вчора стрілянину у Мукачевому, засіли на Червоній горі, яка знаходиться у цьому селі.

Прокуратура кваліфікувала перестрілку як терористичний акт. До Мукачевого вже приїхали представники ОБСЄ.

Нагадаємо, 11 липня у Мукачево озброєні особи, які представилися як «Правий Сектор» зайняли територію комплексу «Антарес». Їм влаштували опір люди з оточення народного депутата Михайла Ланя. На місце прибула міліція та СБУ.

Внаслідок перестрілок загинули троє людей. За попередньою інформацією, поранено понад 10 осіб.