Трамп каже, що дебати з Гарріс були найкращими у його житті. Американці вважають, що він програв


Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що дебати з Камалою Гарріс були найкращими у його кар’єрі. А втім, більшість американців вважають, що у сутичці перемогла кандидатка від демократів.

Про це передає Громадське з посиланням на американське видання CNN.

Журналісти також поцікавились у нього, чи планує він накласти вето на національну заборону абортів, на що республіканець відповів: «Все, що вам потрібно зробити, це перевірити, це була ідеальна відповідь щодо абортів. І я зробив велику роботу в цьому напрямку, і я об'єднав нашу країну».

CNN також провело опитування серед зареєстрованих виборців щодо того, хто на їх думку мав кращий вигляд у цих дебатах. 63% респондентів визнали, що Камала Гарріс перевершила Дональда Трампа, натомість 37% підтримали республіканця.

До дебатів голоси тих самих виборців були розділені — 50% вважали, що переможе Гарріс, і 50% віддавали перевагу Трампу.

Дебати між Трампом та Гарріс

Кандидати у президенти США Камала Гарріс та Дональд Трамп провели свої перші дебати. Під час них лідер республіканців озвучував низку популістських гасел, натомість кандидатка від демократів намагалася відповідати більш конструктивно.

Під час дискусії вони обговорювали питання щодо економічного розвитку, нелегальних мігрантів та російсько-української війни. Трамп двічі ухилився від відповіді, чи хоче він перемоги України у цій війні, укотре наголосивши, що зможе закінчити війну за 24 години.

Гарріс своєю чергою заявила, що Трамп просто здасть Україну за 24 години після того, як стане президентом: «Якби Трамп був президентом, путін би сидів в Києві й думав би як далі захоплювати Європу. Ви думаєте, що можете домовитися з диктатором, але він з'їсть вас на обід».

Низка американських експертів вважає, що Гарріс усе ж виграла ці дебати: Трамп постійно займав захисну позицію, апелював до тематики мігрантів та звинувачень у всіх проблемах демократів, натомість Гарріс відповідала більш спокійно, зважено та конструктивно.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!