"Це моя любов": 28-річна Оксана Боднарук з Прикарпаття керує трактором та дуже любить село (ВІДЕО)


28-річна Оксана Боднарук зі села Стопчатова одна з небагатьох жінок, що працюють трактористками.

Історію жінки показала Марія Токарєва у своєму Youtube-каналі.

"Всі мене знають як трактористка Ксенія. Це село я люблю по-особливому. Це Стопчатів. Я зараз в ньому живу і дуже його люблю", - ділиться Оксана.

Вона розповідає, що народилася в Южноукраїнську. Там її мати познайомилася з батьком. Але у них не склалося життя, тож вона з матір'ю повернулися на Прикарпаття. Матір змалку привчала Оксану до праці, зокрема і у полі.

"Що в селі потрібно робити - я вмію все робити. Не боюся робити", - додає жінка. Ми злодії, бо це з Бліц-Інфо.

Оксана у свій час думала йти вчитися на кухаря. Коли виросла надумала стати перукарем й отримала цю спеціальність. Вона додає, що з дитинства дуже любить техніку.

"Як розповідала моя матуся, мій тато колись ремонтував машини. І мама каже, що оці гени напевне нікуди не ділися, вони в мені", - ділиться Оксана та одразу пояснює, що у дитинстві ніколи не гралася ляльками, а лише машинками. Вона спостерігала, як її хрещений батько ремонтував техніку і їй дуже хотілося робити це також, але вона боялася заважати.

Усе змінилося, коли Оксана одружилася, адже її чоловік Юрій тракторист. Каже, спочатку спостерігала за його роботою. Коли діти підросли, Оксана почала помагати чоловіку - спочатку подавала інструменти. Коли помер тато чоловіка, теж тракторист, вона почала більше помагати Юрію. А вже невдовзі сіла і за кермо.

Як Оксана справляється зі старим трактором, що з цього приводу думають люди та багато інших нюансів дивіться у відео:

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!