Це може бути ваша остання осінь, – Комаровський емоційно звернувся до антивакцинаторів


Відомий лікар і телеведучий Євген Комаровський заявив, що осінь 2021 року може стати останньою в житті багатьох, тому що ковідні лікарні переповнені.

За його словами, люди опираючись на нічим не аргументовані та безпідставні страхи сприяють поширенню хвороби, і роздумують про віддалені можливі наслідки вакцинації. Відповідне відео Комаровський оприлюднив на своєму каналі в Ютуб.

“Красива осінь звісно, друзі, але, для багатьох це остання осінь цього року, а також у житті. Мені важко добирати слова. Тому кажу як є: ситуація хрінова, і хрінова – це м'яко сказано. Те, що лікарні забиті, це м'яко сказано. Якщо хтось із депутатів говорить, що місця в лікарнях ще є, він бреше. На кладовищах місця ще є, в моргах – місць немає. Є черги санітарок з каталками з трупами в морг”, звернувся Комаровський.

За його словами повністю забиті й судово-медичні морги, куди везуть померлих від коронавірусної інфекції вдома. І коли люди померли вдома і їм не встигли зробити ПЛР, то вони помирають не від ковіду, а від нібито якоїсь пневмонії.

"Коли люди нарешті усвідомлюють, що треба зробити щеплення, то зробити цього вже не можуть, тому що вже купили сертифікат про вакцинацію і їх тепер ніяк не вакцинувати. А в реанімаціях, 99% пацієнтів не щеплені, а половина з тих, хто нібито щеплений, – з купленими папірцями", – наголосив лікар.

Повне відеозвернення.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!