Цієї неділі Україна перейде на зимовий час


В останню неділю жовтня, що цьогоріч випадає на 30 жовтня, Україна переходить на зимовий час. О 04:00 в ніч із 29 на 30 жовтня стрілки годинників переведуть на годину назад.

На сьогодні практично всі гаджети і електронні пристрої запрограмовані на переведення годинників за зимовий і літній час. Тому немає необхідності вручну переводити час. Це можна зробити лише на механічному годиннику, який оснащено спеціальними механізмами регулювання.

Переведення стрілок годинника часто позначається на біологічних ритмах. Комусь це дається легко і безболісно, а хтось ще довго налаштовується на новий час.

Медики попереджають, що при переході навіть на зимовий час можливі погіршення самопочуття, зниження імунітету і порушення сну. Постарайтеся в найближчі тижні не планувати ніяких важливих справ, заходів зі значними фізичними і моральними навантаженнями, по можливості відкласти великі справи.

Подбайте про своє здоров'я: приймайте вітаміни групи В, С, фолієву кислоту і комплекси з кальцієм і магнієм. Також буде не зайвим збільшити фізичну активність, постаратися отримати максимальний вплив сонця.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!