Цілком таємно: як знайти точку G у жінки


На дворі 21 сторіччя, здавалося б, що вже не повинно існувати невирішених тем інтимного характеру. Але й досі існує ряд “незручних” питань, які чомусь стидаються задавати.

Одне з таких – чи існує точка G у жінок, і якщо так, то як же її знайти. Сьогодні ми з експертами компанії Durex трохи заглибимося в цю тему, щоб відкинути всі сумніви. І забігаючи наперед, невеликий спойлер – точка джи у жінок є! 

Що це за точка G

Вперше про існування “чарівної кнопки” в жіночому тілі згадав німецький лікар Ернест Грефенберг у 1950 році. До речі, наукова назва цієї точки носить прізвище саме цього вченого – зона Грефенберга. Після заяви Ернеста багато інших його колег заперечували існування цієї ерогенної зони у жінок. І що цікаво, більшість цих дослідників – чоловіки. 

Досягнення оргазму у чоловіка і жінки фізично відрізняється. У жінок цей процес відбувається завдяки стимулюванню нервових закінчень, які розташовані у піхві. Цей згусток нервових закінчень і є та сама точка G. Подібно до чоловічої ерекції зона Грефенберга набухає під час збудження. Саме її стимуляція приводить до оргазму і скорочення м’язів, що своєю чергою допомагає сперматозоїдам рухатися до своєї мети. 

Хто шукає – той завжди знайде 

Розташована ця зона на передній стінці піхви на глибині 4-7 см. Точне розташування залежить від особливостей будови тіла жінки – її зросту, ваги тощо. Ця точка є внутрішньою частиною клітора. 

Чому ж так важко її знайти? Тому що це можливо лише під час сексуального збудження. Коли пеніс чоловіка у певній позі деякий час стимулює точку, відбувається довгоочікуваний “вибух” у жінки. 

Якщо у вас не виходить точно зрозуміти, де ж ця зона – проводьте експерименти, шукайте самостійно своїми руками, спробуйте різну інтенсивність натискання, змінюйте пози. І коли ви врешті решт складете у своїй голові “інструкцію” з найкращого використання точки G, ви матимете неперевершене відчуття під час статевого акту. 

До речі, дехто вважає, що презервативи стануть на заваді у стимулюванні ерогенної зони жінки. Таке можливо лише у разі використання “захисників” старшого покоління, які були доволі товсті. Сьогодні ж сучасні виробники роблять презервативи максимально тонкими, але при цьому надійними, щоб ваш безпечний секс приносив максимум задоволення. 

Ще більше задоволення: 4 поради для більшого ефекту 

- Не нехтуйте прелюдією. Звісно, що трапляється спонтанний і швидкий секс, який обходиться без прелюдій. Але якщо ви не поспішаєте, приділіть більше часу на попередні ласки. Чим більше збудження відчуватимете до, тим яскравіші емоції чекають на вас після. 

- Стимулюйте клітор під час сексу. Це допоможе сильніше збудитися і тим самим збільшити точку G, що призведе до справжнього фурору наприкінці. 

- Не забувайте про свої ерогенні зони. У кожної пані вони свої, але золоте правило – це ласка грудей.  

- Вправа Кегеля. Під час акту в деяких позах виконання такої вправи може приємно вразити, при чому одразу обох партнерів. 

Якщо ви досі не впевнені, як знайти точку G, мерщій вирушайте на пошуки.

На правах реклами

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!