Цими вихідними у Франківську стартує онлайн-фестиваль соціальних інновацій "Plan B"


Онлайн-фестиваль соціальних інновацій та нової музики "Plan B" цими вихідними відбудеться в обласному центрі Прикарпаття. Подія поєднає в онлайні три міста — Харків, Івано-Франківськ та Лисичанськ.

Відбувається фестиваль втретє. Цього року до події залучили Івано-Франківськ. Він складатиметься з трьох частин: конференції, музичного фестивалю та серії воркшопів. Нічна програма відбудеться на локомотиворемонтному заводі, пише Бліц-Інфо з посиланням на Суспільне.

У Франківську втілять "Plan B". Цими вихідними стартує онлайн-фестиваль соціальних інновацій

"Франківськ цього разу був обраний через те, що ми мали до цього співпрацю з головними організаторами фестивалю "Plan B" - харківською командою. І ми з ними планували спільний якийсь проєкт, який мав би поєднати Схід і Захід, де б змогли створити спільну платформу для діалогу між різними частинами України", - розповідає співорганізатор онлайн-фестивалю "Plan B" Олексій Мельничук.

У Франківську втілять "Plan B". Цими вихідними стартує онлайн-фестиваль соціальних інновацій

Частина воркшопів триватиме у Франківському драмтеатрі. Анна Потьомкіна відповідає за візуальну частину фестивалю.

''Це колаборація візуальних мисткинь з Івано-Франківська і Калуша, тому що також є Марія Русинкевич, яка родом з Калуша. Колаборація відбуватиметься між ними та музикантами. І це, власне, відеороботи і віджеїнгові роботи, які готували дівчата протягом останніх 4-5 місяців спеціально для сетів музикантів, які завтра будуть виступати", - каже Анна Потьомкіна.

Фестиваль "Plan B" втілюється за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!