У бою з окупантами загинули п'ятеро прикарпатців


Горе прийшло у родини зі Снятинської, Косівської, Перегінської та Бурштинської громад.

Так, війна забрала життя ще одного захисника зі Снятина Андрія Басараба, повідомляє міськрада.

"Захищаючи нашу Батьківщину в бою загинув наш земляк, житель м. Снятина БАСАРАБА Андрій Іванович Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям. Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!",- йдеться у дописі.

Також стало відомо про загибель двох захисників із Косівської громади - Василя Гондурака з Яворова та Юрія Іванишина з Шешорів. Про це в мережі повідомив голова ТГ Юрій Плосконос.

23 червня 2022 року в Косівській Територіальній Громаді оголошено Днем Жалоби.

 

Сумна звістка прийшла й в Перегінську громаду. На полі бою загинув захисник Олег Бойко - 14.04.1989 року народження, який сам з доброї волі пішов до лав Збройних Сил України.

"Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять, щира вдячність та безмежна шана полеглому захиснику. Нехай Всевишній допоможе пережити гіркий біль непоправної втрати...Про прибуття тіла, дату та час похорону повідомимо додатково",- написали на сторінці громади у мережі.

На сторінці Бурштинської міської ради повідомили про загибель захисника, 1968 року народження, родом з села Дем'янів Бурштинської міської територіальної громади - Дільного Василя Володимировича.

"Більшу частину свого життя був у гарячих точках, де велися запеклі бої: учасник бойових дій в Афганістані з 15 квітня 1987 по 2 квітня 1989 року, учасник бойових дій АТО та ООС. Після повномасштабного вторгнення росії на територію України він разом з побратимами став на захист рідної країни. Герой віддав своє життя у бою з ненависним ворогом, захищаючи незалежність держави та свободу українського народу до останнього подиху виконуючи свій моральний обов’язок",- йдеться в дописі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!