У бою загинула група воїнів 73 морського центру ССО, серед них - прикарпатець Андрій Типусяк


Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ повідомило на своїй сторінці у telegram про загибель воїнів 73 морського центру. Серед загиблих Андрій Типусяк з села Пасічна.

Бійці забезпечували відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання. На жаль, їм довелося прийняти останній бій.

"Героїчна та надскладна бойова робота підрозділів ССО на суходолі, в морі і в глибокому тилу противника – це щоденний вклад воїнів ССО в перемогу над ворогом", – зазначили у командуванні.

У мережі стверджували, що операція, про яку йдеться, стосувалася висадки на Тендрівську косу біля берегів Херсонщини. Втім, офіційного підтвердження в ССО не надали.

У четвер, 29 лютого, у Пасічнянській громаді повідомили, що серед загиблих був житель села Пасічна Андрій Типусяк.

"Тяжкий біль прийшов вкотре в нашу Пасічнянську громаду. До Небесного Легіону, від отриманих поранень, відійшов житель села Пасічна Типусяк Андрій. Андрій виконував бойові завдання у зіткненні з російськими окупантами в 73-му морському центрі спеціальних операцій. Андрій забезпечував відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання та прийняв свій останній бій навічно залишившись в строю врятувавши своєю відвагою багатьох побратимів", - йдеться у повідомленні.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!