У Бурштині за понад 66 тисяч відремонтували "м'яч"


Бурштинська міська рада виділила 66 498 гривень на ремонт та фарбування малої архітектурної споруди "М'яч" на вулиці Міцкевича.

Договір уклали з місцевим ФОПом Максимів Антоніда Костянтинівна 10 червня. Про це йдеться у системі публічних закупівель Prozorro.

"Виконання послуг по об'єкту: "Організація благоустрою населених пунктів: ремонт та фарбування малої архітектурної споруди "М'яч" на вул. Міцкевича в м. Бурштин по програмі соціально-економічного та культурного розвитку Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 77111, Україна, Івано-Франківська область, Івано-Франківськ, Івано-Франківська обл., місто Бурштин, ВУЛИЦЯ СІЧОВИХ СТРІЛЬЦІВ, будинок. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 10 червня 2024  —  30 липня 2024", - йдеться в предмета закупівлі.

Вже 2 червня на facebook-сторінці Бурштинської мерії прозвітували про завершення робіт.

"Де зустрічаємося?" - "Біля мʼяча". Бурштинський мʼяч знають далеко за межами нашої області. Це найпопулярніша фотозона для гостей міста. Тут зупиняються міжнародні рейсові автобуси. Це без перебільшення візитівка Бурштина. Тож трохи його оновили та впорядкували", - йдеться у дописі.

Варто додати, 2 липня в обласному відділені асоціації міст України липня повідомили, що 28 червня Верхнянська сільська рада прийняла рішення щодо виділення допомоги Бурштинській міській територіальній громаді в розмірі 50 000 грн з місцевого бюджету у рамках ініціативи "Взаємодопомога громад Прикарпаття у кризових ситуаціях" з надання термінової допомоги Бурштинській міській раді задля недопущення екологічної та гуманітарної катастроф, спричинених ракетними обстрілами.

Наразі місто може без тепла та гарячої води через руйнацію Бурштинської ТЕС. 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!