У Дніпрі завершились пошукові роботи та розбір завалів будівлі медзакладу


У Дніпрі рятувальники завершили пошуково-рятувальні роботи та розбір завалів будівлі медичного закладу, зруйнованого внаслідок російського ракетного удару.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила у Телеграмі.

"Дніпро. Станом на ранок 27 травня пошуково-рятувальні роботи та розбір завалів триповерхової будівлі медичного закладу після завершено", - йдеться у повідомленні.

Своєю чергою начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Телеграмі зазначив, що натепер відомі особи двох загиблих унаслідок атаки, знайдені фрагменти тіл передано на експертизу.

За його словами, довкола місця вибуху пошкоджені понад три десятки багатоповерхівок та більш ніж 20 приватних будинків. Є руйнування на стадіоні, у трьох школах та трьох дитсадках, понівечено ліцей.

 «Людям допомагають комунальники. Найперше - затягли побиті вікна плівкою. Згодом їх замінять, полагодять дахи. Нині триває прийом заяв на надання матеріальної допомоги», - зазначив Лисак. 

Він нагадав, що в області діє програма підтримки родин загиблих цивільних, що передбачає надання допомоги у розмірі 300 тис. грн.

Як повідомлялось, уранці 26 травня росіяни завдали ракетного удару по Дніпру, влучивши у медичний заклад, де надають допомогу людям із психічними захворюваннями, та ветеринарну клініку. Загинули двоє людей.

Пізніше стало відомо, що кількість постраждалих унаслідок ракетної атаки збільшилася до 31.

27 травня у Дніпрі оголошено день жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару по одній з лікарень міста.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!