У Долині радяться у Facebook з мешканцями громади, чи ставити святкову ялинку


Влада Долинської влаштувала опитування у соцмережі Facebook, чи ставити ялинку до різдвяних свят.

Так, у Долині місцевий відділ інформаційної політики та зв'язків з громадськістю повідомив, що міський голова Іван Дирів вирішив провести опитування щодо доцільності святкового дерева серед мешканців громади.

"Напередодні різдвяних свят країною котиться чергова хвиля занепокоєння щодо встановлення новорічних ялинок на площах міст і сіл. Як завжди, є два протилежні табори: одні кричать "Ніяких ялинок, всі гроші на ЗСУ", інші ж вважають, що діти не винні в тому, що у нас неадекватний сусід і мають право на свято. Тому міський голова Іван ДИРІВ вирішив провести опитування серед мешканців громади - ставимо ялинку на площі в Долині цьогоріч чи ні? Але врахуйте, що ялинка та прикраси закуплені вже декілька років тому, тому нам залишається лише змонтувати цю красу, чим і займуться комунальники, якщо ви проголосуєте відповідно. Тому тут закид "дрони, а не ялинки" точно недоречний", - йдеться у дописі.

 

Станом на ранок 24 листопада участь в опитуванні взяло понад 2 200 людей. Переважна більшість людей, а це 84%, проти встановлення дерева, "за" - 16%.

 

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!