У Долині розробили нову концесію зовнішньої реклами


5 квітня, в Долинській міській раді провели зустріч з підприємцями, які мають намір розміщувати сітілайти (зовнішню рекламу) в центральній частині міста.

Долучились до обговорення у професійній площині заступниця міського голови Мар’яна Табаркевич й працівники відділу містобудування та архітектури, пише Долинська міськрада.

Діалог з представниками бізнесу був активним, змістовним, результативним. Насамперед були озвучені та обговорені концептуальні рішення щодо рекламних засобів. Зокрема – зон для їх розміщення та загальних вимог геометричних параметрів і відстаней.

Зазначимо, що Порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Долині був затверджений рішенням Долинської міської ради ще 11 грудня 2014 року. Але з того часу були внесені ґрунтовні зміни і до постанови Кабінету Міністрів України “Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами”, а також законів України “Про рекламу”, “Про благоустрій територій”, “Про охорону культурної спадщини», а також інших законодавчих актів.

В результаті консультаційної зустрічі напрацьовано нову, до вимог часу Концепцію. Вона дасть змогу впорядковано розміщувати рекламні засоби, зосередити свою увагу на їх якості, естетичному вигляді.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!