У ДТП на Коломийщині загинула жінка, ще одна – у лікарні (ОНОВЛЕНО)


У неділю, 8 жовтня у селі Раківчик автівка злетіла у кювет - загинула пасажирка, а водійка потрапила у лікарню.

Про це повідомили у ГУ ДСНС області.

"8 жовтня о 13:37 на лінію 101 поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Раківчик Коломийського району, за участі легкового автомобіля який з'їхав у кювет. До місця події одразу було направлено рятувальників 7-ї Державного пожежно-рятувальної частини на автомобілі САРМ-Л. На місці події надзвичайники провели заходи щодо деблокування водійки яку рятувальники передали працівникам ШНМД, та тіло загиблої пасажирки з понівеченого автомобіля та від’єднанні клем акумуляторної батареї транспортного засобу.

На місці події надзвичайники провели заходи щодо деблокування водійки яку рятувальники передали працівникам ШНМД, та тіло загиблої пасажирки з понівеченого автомобіля та від’єднанні клем акумуляторної батареї транспортного засобу.", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили 9 жовтня у поліції, за кермом Volkswagen Golf перебувала 38-річна мешканка села Хімчин, Косівського району. Вона не впоралась з керуванням, допустила виїзд автомобіля за межі проїзної частини дороги та з’їхала в кювет. В салоні автомобіля окрім водійки перебувала 11 - річна пасажирка. Від отриманих тілесних ушкоджень неповнолітня померла на місці.

Жінку доставили до Коломийської ЦРЛ, однак від госпіталізації вона відмовилась. Слідчі встановили за кермом водійка була твереза.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!