У Франківській ОТГ водій комунального автобусу "викрав" двох дітей


У Березівці водій комунального автобусу поїхав з двома малими дітьми, залишивши маму на зупинці, бо в автобусі вже не було вільних місць.

Прикру історію у мережі розповіла мешканка Березівки Леся Бунь. Жінці довелося доганяти автобус на попутці, адже на прохання зупинитися та висадити дітей водій не відреагував, пише Бліц-Інфо. 

"Сьогодні у с. Березівка біля 7:00 на зупинці мої діти (2 і 3 клас) зайшли в автобус разом з іншими людьми, а я не встигла, бо водій вже закрив двері і почав рух!!!! Я на ходу, стукаючи в вікно, кричала, що в автобусі мої діти й показувала на шкільний рюкзак, що тримала на плечі!!!! Він зупинився, відкрив тільки свою частину дверей в кабіні, з криками "я за тебе платити не буду!". Я показую рукам на салон, що діти всередині, аби відкрив двері й випустив малих з автобуса і на емоціях сказала "ти що дурень, дітей мені випусти!", після чого він емоційно закрив двері і почав рух, хоча я продовжувала стукати по автобусі!!! Водій не зупинився!!!! Спинила попутну машину і на зупинці Велмарт на Коновальця забрала шокованих дітей з автобуса!! Зробім цього водія відомим! Фото додаю! Хтось має вплив на таких водіїв чи йому це зійде з рук??? Куди він малих дітей збирався везти???", - написала Леся Бунь.

В комунальному підприємстві "Електроавтотранс" повідомили, що проводять перевірку з цього приводу.

"Зараз проводиться збір відеоматеріалів з даного автобуса. За результатами їх опрацювання буде викладено нашу позицію, щодо даного інциденту. Ми приймаємо рішення на основі всебічного вивчення обставин, а не через емоційні дописи у соцмережах", - кажуть у комунальному підприємстві.

Як відомо, згідно з карантинними обмеженнями, водій автобусів мають право брати пасажирів лише на сидячі місця. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!