У франківському дитсадку утеплюють фасад


Управління капітального будівництва МВК відновлює ремонтні роботи.

Відповідно з Постанови Кабінету Міністрів України та рішення комісії з питань ТЕБіНС, з 7 квітня дозволено виконання будівельних робіт на відкритому просторі, робіт з нового будівництва, капітального ремонту, реконструкції, технічного переоснащення, поточного ремонту на об’єктах інфраструктури міста та робіт з благоустрою.

Вже зараз тривають ремонтно-будівельні роботи на території кількох закладів освіти Івано-Франківська, що є частиною програми співпраці з НЕФКО.

Наприклад, сьогодні продовжились роботи на території дитсадка №34 «Незабудка», що знаходиться за адресою Хіміків, 4А. Нещодавно підрядники завершили заміну вікон та розширили певні елементи конструкції, а вже зараз приступили до утеплення будівлі.

Окрім прекрасної сонячної погоди, позитивом для будівельників є відсутність дітей у садках та школах, що прискорить виконання робіт.

Нагадаємо, що окрім дитячого садка «Незабудка», в рамках другого етапу програми «Підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери міста Івано-Франківська» утеплять ще такі дошкільні заклади: ДНЗ №1, ДНЗ №2, ДНЗ №3, ДНЗ №9, ДНЗ №11, ДНЗ №15, ДНЗ №20, ДНЗ №27, ДНЗ №29, ДНЗ №30.

Не забувайте вдягати маски та мити руки, а ми попіклуємось про комфортні умови в школах та садках для маленьких франківців.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!