У Франківську дофінансують ще два проєкти "Бюджету участі"


В мерії вирішили виділити додаткові гроші на два проєкти з категорії «Об'єкти культурної спадщини». Мова йде про суму у 350 тисяч гривень.

Як відомо, щодо фінансування проєктів програми «Бюджет участі» цього року голосування завершено і переможців визначено. В тому числі і в вперше введеній цьогоріч категорії «Об'єкти культурної спадщини», де більшість голосів отримав проєкт «Відновлення храму Церкви Різдва Пресвятої Богородиці с.Березівка».Він став єдиним переможцем в категорії, оскільки заявка передбачала фінансування рівне всій сумі, визначеній для об'єктів культурної спадщини.

"Заявки в новій категорії опрацьовувала спеціально створена для цього комісія при нашому Департаменті. Зібравшись для підсумовування, комісія вирішила звернутись до міського голови Руслан Марцінків з проханням дофінансувати два проєкти з поданих заявок в категорії «Об'єкти культурної спадщини». Мова йде про двері на Гаркуші, 4 та фасад Шевченка, 62 на суми, відповідно 100 і 250 тисяч гривень", - кажуть у Департаменті містобудування та архітектури ІФ

На сьогоднішній оперативній нараді під час звіту координатора програми "Бюджет участі" Христини Гнатів, міський голова Руслан Марцінків оголосив, що ці два проєкти будуть дофінансовані. Гроші виділять додатково, а не за кошти програми «Бюджет участі». 
Немає опису світлини.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!