У Франківську мешканець Сумщини викрав з магазину 33 тисячі гривень


43-річний мешканець Сумщини, який недавно звільнився з місць позбавлення волі, вчинив черговий злочин на Прикарпатті.

Фігурант обікрав магазин. Підозрюваного затримано та обрано запобіжний захід. Цього разу за крадіжку, скоєну в умовах воєнного часу, йому загрожує до восьми років ув’язнення, інформує пресслужба обласної поліції.

Нещодавно до поліції Івано-Франківська надійшло повідомлення від місцевої мешканки. Жінка розповіла, що з прилавка торгового закладу невідома особа вчинила крадіжку 33 -ох тисяч гривень.

Завдяки злагодженій роботі співробітників Івано-Франківського районного управління поліції вдалося встановити причетного до скоєння злочину. Йдеться про 43-річного мешканця Сумської області, який тимчасово проживає на Івано-Франківщині.

При проведенні слідчих дій поліцейські вилучили у затриманого частину грошей потерпілої.

Дії фігуранта кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

Слідчі повідомили йому про підозру, а суд обрав запобіжний захід- тримання під вартою.

Нагадаємо, що посилено відповідальність за вчинення майнових злочинів. Зокрема, будь-які крадіжки, вчинені в умовах воєнного стану, прирівнюються до тяжких злочинів. А за це передбачено покарання - до 8 років позбавлення волі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!