У Франківську підприємиці знову розіграли пів мільйона на харчуванні учнів


Підприємиці Ірина Дубова та Любов Коритан розіграли 503 тис. грн на харчування учнів ліцею №5 Івано-Франківської міської ради.

Про цих учасниць «Наші гроші. Львів» вперше написали ще в січні 2019 року. Тоді вони конкурували за 650 тис. грн на торгах від Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5. Обидві підприємиці подали на торги однаково оформлених документів, хоча замовник вимагав їх у довільній формі, наприклад, довідку про працівників або відомості про учасника.

Поточні торги – другі для учасниць після нашої публікації про їхню пов’язаність. А загалом учасниці зустрічаються вже четвертий раз, починаючи з 2017 року. І хоча цього разу конкурентки оформили свої довідки вже по-різному, вони все одно подали однаково відскановані тендерні пропозиції, на яких помітні однакові білі смуги на тексті. Ці документи також зроблені в одній програмі «Foxit Phantom – Foxit Corporation» та мають однакового автора.

Відкрийте в новому вікні, щоб роздивитись детальніше

Обидві конкурентки запропонували однакову ціну за свої послуги і під час аукціону своїх пропозицій не знижували. Однак договір на харчування учнів підписали з Любов’ю Коритан, оскільки вона подала свої документи швидше.

При цьому підприємиця Любов Коритан заперечила редакції «Наші гроші. Львів» будь-яку пов’язаність зі своєї конкуренткою. «Такого не може бути. Ніхто ні з ким не пов’язаний, ніхто на одній техніці не працює, повірте мені», – зазначила вона.

Підприємиця до кінця 2021 року годуватиме учнів 1-11 класів сніданками по 20 грн та обідами вартістю 25 грн.

Ірина Дубова та Любов Коритан зареєстровані в Івано-Франківську. Протягом 2020-2021 років перша підприємиця отримала державних замовлень на 929 тис. грн, а її конкурентка – на 1,04 млн грн.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!