У Франківську покажуть полотна латвійської художниці


З 8 до 28 травня 2015 року в Івано-Франківську проходитиме виставка латвійської художниці Агнесе Буле «Латинські мрії та міфи про латишів».

Співорганізатор заходу – Посольство Латвійської Республіки в місті Київ, зввернулось з проханням про проведення творчої майстерні для дітей вимушених переселенців та юних вихованців художніх шкіл міста. Місцем проведення заходу обрано Івано-Франківський краєзнавчий музей. Захід пропонується організувати 8 травня 2015 року о 10 годині, до урочистого відкриття виставки. Таким чином, з 15 години відвідувачі виставки та гості міста матимуть змогу оглянути картини художниці та роботи маленьких українців за мотивами наших братів-латишів, пише ГК.

Зважаючи на міжнародне значення заходу, організатори виставки просять залучати дітей вимушених переселенців та вихованців Центру дитячої і юнацької творчості до творчих майстерень.

Нагадаємо, що у найближчі вихідні у Франківську пройде фестиваль "Вгору серця", а у неділю, 3 травня,у парку імені Адама Міцкевича відбудеться сеанс одночасної гри з шашок-64, присвячений 353-ій річниці Івано-Франківська.