У Франківську пройде благодійний турнір з футболу на підтримку ЗСУ


26 червня в Івано-Франківську на МЦС "Рух" відбудеться турнір з футболу на підтримку Збройних Сил України "Разом до ПЕРЕМОГИ!" за участю професіональних клубів.

Футбольний захід розпочнеться об 11:00 год. Участь у ньому візьмуть 4 команди: ФК "Рух" (Львів), Збірна України серед ветеранів, МФК "Прикарпаття ЗСУ" та МФК "Прикарпаття" U-19 (Івано-Франківськ), передає Департамент молодіжної політики та спорту.

Спочатку відбудуться поєдинки стадії 1/2 фіналу. Далі, після урочистого відкриття, команди, які програли в півфіналах, розіграють 3-є місце, а переможці півфіналів виявлять найсильнішого у фінальному матчі. По закінченні турніру відбудеться церемонія нагородження. Паралельно з іграми відбуватиметься збір коштів для військових.

Матчі стадії 1/2 фіналу:

11:00 год. – Збірна України серед ветеранів – МФК "Прикарпаття ЗСУ" (Івано-Франківськ)

12:30 год. – "ФК "Рух" (Львів) – МФК "Прикарпаття" U-19 (Івано-Франківськ)

14:00 год. – Урочисте відкриття турніру

14:30 год. – Матч за 3-тє місце

16:00 год. – Фінал

17:30 год. – Церемонія нагородження

Організаційним комітетом благодійного турніру виступили Івано-Франківська обласна військова адміністрація, Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, Українська асоціація футболу та МФК "Прикарпаття ЗСУ".

Долучитися до цієї важливої справи має змогу кожен охочий. Кошти будуть спрямовані на забезпечення потреб наших захисників, які боронять Україну.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!