У Франківську збирають кошти для допомоги 11-річному хлопчику, який хворіє гепатитом С


Уже більше місяця Павлик перебуває у лікарні. Він приймає терапію проти гепатиту С. Стан хлопчика дуже погіршився. Його постійно нудить, часто супроводжується рвотою.

На деякий час йому стає краще, але він не може подолати біль у всьому тілі, запаморочення, відсутність апетиту і загальну слабкість. Разом із рвотою виділяється жовч і навіть з прожилками крові.Зі стопи також виходить з сильним болем жовч. Періодичні кровотечі. Почав коливатися тиск і ритм серця, пише Репортер. 

Після зробленого МРТ головного мозку змін не виявлено. А після фіброгастроскопії – геморагічна гастродуоденопатія. Павлик почуває себе дуже погано. Він не ходить і не встає. Високу температуру неможливо збити уже довший час. 

Проте Павло мужній і тримається, адже розуміє, що без цього лікування хворобу йому не здолати. 

Нагадаємо, що Павлик почав хворіти у 6-річному віці. Все почалося з сильних болей у животі, запаморочення і сильних проносів. Коли звернулися у лікарню (МДЛ), то поставили діагноз: хронічний гастродуоденіт, дискінезія жовчевивідних шляхів. Після курсу лікування стало трохи краще. Але коли хлопця відпустили додому, болі повернулися.

Дитина неодноразово оглядалася конселярно, професорами і доцентами клініки. Прийнято рішення про проведення курсу плазмоферезу із замісною терапією довенними людськими імуноглобулінами. У зв'язку з тим, що хлопчик хворіє більше 4 років, щодня потребує великої кількості дороговартісних медикаментів та перев’язочного матеріалу. Сім'я витратила на лікування дитини всі заощадження, зараз коштів на придбання імуноглобуліну немає.

БФ «Ти-Ангел» звертається до кожного допомогти Павлику боротися з такою важкою недугою. Не будьте байдужими, допоможіть його сім'ї не втратити віру у краще майбутнє і повернути дитині здоров'я. 

Тел. мами Павлика: Світлана - 097 323 62 48

Домашня адреса: Івано-Франківська обл., вул. Стуса, 39, с. Заріччя, Надвірнянський район

Реквізити для надання допомоги:

Отримувач: БО "БФ ТИ-АНГЕЛ"

р/р: 26000060398106

КОД (ЄДРПОУ): 36321738

Код банку (МФО): 336677

Банк отримувача: ПриватБанк

Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Гуменяка Павла