У Франківську змінять схему організації дорожнього руху біля McDonald’s


В п'ятницю, 23 квітня відбудться позачергове засідання Комісії з безпеки руху. На порядку денному одне питання - зміна схеми організації дорожнього руху в районі ТЦ «Арсен», ТЦ «Епіцентр», McDonald’s.

Про це повідомив заступник міського голови Михайло Смушак, інформує Бліц-Інфо.

"Міська влада і, зокрема, Комісія з безпеки руху не розглядала і не затверджувала існуючу схему, але ми не можемо залишатись осторонь від проблеми, що виникла і повинні оперативно запропонувати шляхи її вирішення. Власне, проблема тут не у відкритті McDonald’s. McDonald’s - це добре для міста. Хоча б із точки зору того, що за його наявністю різноманітні західні інституції оцінюють рівень розвитку того чи іншого населеного пункту на світовій мапі. Проблема - у формальному та поверховому підході до такого важливого питання, як організація дорожнього руху для відвідувачів даного закладу. На жаль, цей випадок далеко не поодинокий. У нас цілі квартали будуються без розуміння і попереднього моделювання того, як потім мешканці будуть добиратися додому", - каже Смушак.

Комісія відбудеться 23.04.2021 р. о 8:30 год. Трансляцію засідання можна буде спостерігати онлайн за посиланням.

Нагадаємо, відразу після відкриття ресторану черга з людей і автівок стала просто величезною. Це створило дуже великі затори в мікрорайоні. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!