У Городенківській міськраді відреагували на відео про жахливий стан дороги на Франківськ


У Городенківській міськраді відреагували на відео, яке викликало чимале обурення у мережі, де мешканець громади показав жахливий стан дороги Снятин-Тязів.

У міськраді зазначають, що дорога перебуває на балансі Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області та обслуговується компанією "ПБС". Тож місцева влада ніяк не може зарадити. Однак, влада громади "шукатиме способи виправили ситуацію та якось вплинути на балансоутримувача щоби хоча б частково покращити проїзд на цьому відрізку дороги".

 

"Вчора мережу збурило відео про аварійний стан дороги державного значення Р-20 «Тязів – Снятин – Старі Кути» (що проходить через Незвисько та інші села до Городенки), на жаль міська рада не має можливості вплинути на стан цієї дороги державного значення, адже вона перебуває на балансі Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області та обслуговується дорогобудівельною компанією "ПБС", - зазначається у дописі.

Також у міськраді нагадали, що нещодавно надсилали звернення до балансоутримувача щодо роз'яснення ситуації та отримали відповідь, що немає грошей на ремонт дороги.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!