У Калуші тільки одна компанія захотіла керувати індустріальним парком "Галіція"


26 серпня, у залі виконавчого комітету Калуської міської ради відбулося засідання комісії з питань визначення управляючої компанії.

Це перший етап конкурсу, який передбачав через відкриття конвертів від охочих компаній, прийняти рішення про допущення їх до заключного етапу відбору управляючої компанії індустріального парку «Галіція». Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда.

"Комісія констатувала, що протягом визначеного терміну надійшов тільки єдиний пакет від потенційних учасників. Як виявилося – це ТЗОВ «Сіті Тех Індастрі». Члени комісії, ознайомившись з поданими документами та не виявивши жодних порушень, ухвалили рішення про допущення ТЗОВ «Сіті Тех Індастрі» до конкурсу",- каже мер.

За даними Opendatabot, підприємство ТЗОВ «Сіті Тех Індастрі» зареєстровано — 19.07.2024. Статутний капітал становить 250 000 гривень. Директор підприємства — Кисленко Юлія Петрівна. Компанія зареєстрована у Києві. Основним видом діяльності є управління нерухомим майном за винагороду або на основі контракту. Кінцевим бенефіціаром є підприємець, девелопер, інвестор КОДЕЦЬКИЙ ВАЛЕРІЙ ІВАНОВИЧ

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!