У Калуші відкриють крамничку з символікою міста


У Калуші планують створити крамницю товарів з символікою міста. Її відкриють у рамках проекту з розвитку соціального підприємництва.

Про це повідомили на facebook-сторінці Калуської міськради. 

"У Калуші реалізовуватиметься проєкт з розвитку соціального підприємництва – планується створення крамнички товарів з символікою Калуша. ГО «Вільні калуські люди» бере участь у пілотному проєкті «EU4Youth Phase III – Strengthening sustainability and social inclusion of young people», до участі в якому відібрано 8 молодіжних центрів з усієї України. Молодь втілюватиме ініціативу спільно з ГО «Молодіжна платформа» та School of ME у партнерстві з Міністерством закордонних справ Литовської Республіки та Central Project Management Agency (CPVA)", - зазначається у дописі.

Проект має назву "Kalush Merch". Команда реалізаторів проекту зазначає, що мова йде про стильний молодіжний одяг, сувеніри та предмети побуту із зображеннями визначних історичних осіб, творів, історій – усього, що пов’язане з містом і нагадуватиме його.

Товари та продукція матимуть певні тематичні колекції. Наприклад: Kalush official; Bandera official; Kalush industrial; Kalush musical; Kalush historical; Kalush delicious; легенди Калуша; меми Калуша.

"Це стане дієвою промоцією Калуша. Важливо й те, що продукція виготовлятиметься у співпраці з місцевими підприємцями", - наголосили у міськраді

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!