У Харкові кількість жертв ракетного удару зросла до дванадцяти


Станом на 15:00 в результаті ракетної атаки ворога на житлову триповерхівку загинуло 12 мирних мешканців.

Станом на 15:00 18 серпня підрозділи ДСНС продовжують аварійно-рятувальні роботи і пошук загиблих у зруйнованому ракетою житловому триповерховому будинку у Салтівському районі Харкова, інформує Головне управління ДСНС України у Харківській області.

Близько 21:00 17 серпня ворожа ракета влучила саме у житловий будинок (попри заяви російських пропагандистів щодо атаки військових). Внаслідок вибуху трапились масштабні руйнації і пожежа на площі 600 кв.м. Силами оперативних підрозділів ДСНС її вдалось повністю ліквідувати о 10:55 18 серпня.

В ході рятувальної операції рятувальникам вдалось врятувати 4 людини. Всі вони зазнали різної тяжкості травм. Загалом травми отримали 20 осіб. На жаль станом на 15:00 відомо про 12 загиблих осіб. Всі вони є цивільними Багато з них похилого віку і з обмеженими можливостями. Жодного військового об'єкту поруч зі зруйнованим будинком немає.

Наразі на місці події продовжують працювати близько 80 чоловік особового складу ДСНС і 18 одиниць пожежно-рятувальної техніки, у т.ч. важка інженерна техніка.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!