У Києві чоловік відкусив батькові палець, розбив собакою вікно та голим тікав від патрульних


У Солом'янському районі Києва поліцейські затримали чоловіка, який за ніч здійснив одразу кілька злочинів: відкусив батькові палець, розбив собакою вікно, щоб проникнути до будинку, де порізав ножем іншого чоловіка, а потім голим тікав від патрульних.

Про це повідомили столичні патрульні, пише Громадське.

Вони розповіли, що нещодавно отримали одразу декілька викликів на вулицю Докучаєвську. Люди повідомляли, що чують крики та прохання про допомогу.

На місце виїхало кілька автопатрулів. Там виявили двох чоловіків: в одного була відкушена фаланга пальця, іншим мав травми голови.

Вони розповіли, що чоловік накинувся на свого батька та відкусив йому частину пальця. Сусід прибіг на допомогу, але нападник почав бити його залізною лопаткою для взуття, а потім втік. Потерпілим викликали швидку.

Згодом патрульні отримали ще один виклик у приватний сектор неподалік. Тем голий невідомий розбив собакою вікно та проник до будинку, після чого напав на 66-річну жінку. Від шуму прокинувся її чоловік та намагався захистити дружину. Нападник схопив зі столу ніж та завдав йому з десяток ударів. Потім втік.

Патрульні надали чоловіку допомогу до приїзду медиків та одночасно викликали колег на пошуки нападника.

Знайшли чоловіка через 20 хвилин. Він сидів на підвіконні 4 поверху закинутої будівлі. Патрульні затримали його та передали слідчим.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!