У Коломиї під колеса BMW потрапила 83-річна жінка, яка порушила ПДР


Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері в Коломиї. Потерпіла переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. У результаті аварії жінка від отриманих травм померла у лікувальному закладі. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Як йдеться у повідомленні пресслужби прикарпатської поліції, 28 січня о 17:30 до поліцейських надійшло повідомлення про смертельну автопригоду на проспекті  Грушевського, що в Коломиї.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події правоохоронці встановили, що 38-річна водійка, місцева мешканка, керуючи автомобілем BMW, рухаючись зі сторони автовокзалу в сторону центру, допустила наїзд на 83-річну жительку Запоріжжя, яка тимчасово проживала на Прикарпатті. Остання переходила проїзну частину дороги у невстановленому місці.

В результаті аварії жінку з чисельними травмами госпіталізували до лікувального закладу, де пізніше вона померла.

Водійку перевірено – твереза.

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують слідчі в рамках розпочатого кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція Івано-Франківщини наголошує на дотриманні Правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами.

Необхідно бути обережним на дорогах, вибирати безпечний швидкісний режим та відмовитися від ризикованих маневрувань.

Пішоходи! Щоб бути в безпеці не забувайте використовувати світловідбиваючі елементи на верхньому одязі. Носіть флікери (світловідбивачі): стрічки, браслети, наліпки, жилети або навіть рефлективний одяг.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!