У квітні прикарпатські міграційники оформили майже 10 тисяч паспортів


Порівняно з попереднім місяцем спостерігається збільшення кількості візитів громадян до територіальних підрозділів міграційної служби області для оформлення біометричних документів.

У квітні оформлено загалом майже 10 тисяч паспортів, що на понад 2 тисячі більше, ніж у березні, інформує Міграційна служба Івано-Франківської області.

Зокрема, відвідувачі міграційної служби оформили понад 4 тисячі паспортів громадянина України у формі ID-картки і понад 5,5 тисячі закордонних паспортів.

Інформуємо про те, що оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки або ж закордонний паспорт можна у будь-якому територіальному підрозділі міграційної служби незалежно від зареєстрованого місця проживання.

Нагадуємо також, що у зв’язку з дією на території України карантинних заходів документи ( національні паспорти у формі ID-картки і паспорти для виїзду за кордон) , які з різних причин раніше не були отримані заявниками, не підлягають знищенню і чекають на своїх власників !

Для зручності отримувачів адміністративних послуг в усіх територіальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківщини працює сервіс «Електронна черга». Отже, заходьте на сайт ДМС України і через сервіс «Електронна черга» реєструйте свій візит до обраного територіального підрозділу на оптимальний день і час.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!