У Львові намалювали бруківку на бетоні, щоб не класти нову


У Львові на Трактаті Глинянському на пошкодженій ділянці пішохідного тротуару замість замощення бруківки місце, де була яма, залили бетоном, а поверх нанесли малюнок, який імітує камінь.

Про це повідомила львів'янка Анна Прод у Facebook, яка 23 червня звернулась на Гарячу лінію Львова з проханням відремонтувати пошкоджену ділянку тротуару, пише ТСН.

"Прохання заробити бруківкою, а не намалювати бруківку з бетону. Була гарно зроблена зупинка і тротуар. Перше фото - скрін звернення, яке виконане. Виконання на другому фото", – написала жінка на сторінці "Гаряча лінія міста Львова" у Facebook.

Адміністратори групи у коментарях під дописом зазначили, що в управлінні інженерного господарства Львівської міської ради повідомили, що під час проведення робіт плитку було демонтовано, після чого її викрали невідомі люди. Також в управлінні пообіцяли, що підрядники замостять ділянку впродовж п'яти днів.

Тим часом місцеві мешканці кепкують з побаченого у соцмережах.

"Я б за такий креатив майстра похвалив, але якби ще напрямок вгадав, то можна премію давати)" , – написав Михайло Закопець.

"Творчі працівники, їм потрібно шукати кращу роботу!)", – зазначає Святослав Сирота.

"А, як на мене, зробили що могли, там нема куди плитку пхати", – додав Ростислав Габа.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!