У лютому у калушан буде кілька цікавих дат для укладання шлюбу


14 січня на оперативній нараді у міськвиконкомі директорка комунального підприємства «Міський парк культури і відпочинку ім. Івана Франка» Калуської міської ради Наталія Паламар повідомила, що за попередній тиждень підприємство уклало шість договорів у рамках проєкту «Шлюб за добу», два договори ще у роботі.

За словами Наталії Паламар, на лютий намітили кілька цікавих дат для укладання шлюбу, а саме 2, 12, 14 і 22 лютого і зараз проводять активну інформаційну кампанію для потенційних клієнтів «Шлюбу за добу». Заявки на ці дати вже поступають. Нагадаємо, послуга «Шлюб за добу» є платною і забезпечує значну частину доходу парку, інформують "Вікна"

Упродовж останнього тижня у парку займалися роботами з благоустрою, зокрема підсипанням проти ожеледі алей і доріжок, - також повідомила Наталія Паламар. Вітер продовжує ламати гілки дерев, тож надалі триватиме робота з очищення парку від гілля. Якщо дозволить погода, його почнуть вивозити вже наступного тижня. Також парк розглядає пропозиції залучення спеціальної плавучої баржі для очищення озера. Щоправда з її допомогою можна зібрати сміття і водорості лише на поверхні  та у верхній товщі води озера, дно така баржа не зачіпає. Наразі у парку вивчають комерційну пропозицію.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!