У Палаці Потоцьких стартує сезон танців просто неба


В Івано-Франківську запроваджують соціальний проєкт «Дозволь собі танець».

Щосереди з 18:00 до 21:00 , починаючи з 9 червня, у Палаці Потоцьких організовуватимуть безкоштовні  вечори танців. Іванофранківців та гостей міста, які люблять танці та обожнюють рух, кличуть приєднуватись, пише Бліц-Інфо.

За словами директора КП «ПІК «Палац» Володимира Гайдара, минулого року на парковій території палацу організовували маленькі вечірки, цьогоріч вирішили розширити захід.

«Танці - один з найкращих способів проводити дозвілля. Цьогоріч ми вирішили розширити рамки, адже карантин відходить від нас. Тому бажаючих потанцювати, думаю, знайдеться багато. Сюди запросили до співпраці різні танцювальні школи, щоб кожен франківець міг на будь-який смак знайти заняття на дозвілля»,- розповідає Гайдар.

Координатор проєкту Любов Белан додає, що до співорганізації запрошують керівників танцювальних шкіл.

«Торік такі танці викликали ажіотаж. Тож я хочу, щоб люди, які хочуть танцювати, приходили у палац, брали участь у майстер-класах різних шкіл, спробували відчути тренера душею і надалі почали займатись танцями в своє задоволення. Також додам, що ми не обмежуємо жодні стилі і напрямки танцю. Нехай школи приходять зі своїми учнями , ми радо запрошуємо до співпраці»,- ділиться Белан.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!